وي ساخت هتل قصر اسکو را فرصتي براي اين شهرستان دانست و گفت: نگاه ويژه و ممتاز مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي به موضوع جذب گردشگر به منطقه، فرصت ارتقاي ظرفيتهاي موجود اسکو را براي پيشرفت در صنعت جذب توريسم فراهم آورده است.
آثري با بيان اينکه سازمان ميراثفرهنگي استان در عصر توسعه متوازن توانسته به نحو احسن فعاليت کند، افزود: گردشگري به عنوان يکي از ارکان مهم توسعه پايدار، طي چند سال اخير در آذربايجان شرقي به خوبي مورد توجه قرار گرفته است.
فرماندار شهرستان اسکو توجه به استانداردهاي بينالمللي را در مديريت گردشگري بسيار مهم دانست و گفت: خوشبختانه اين استانداردها در اغلب زيرساختهاي گردشگري استان رعايت شده که نمونهاي از آن را ميتوانيم در هتل قصر اسکو مشاهده کنيم.
وي هتلداري را يکي از اصول گردشگري خواند و گفت: اگر وضعيت اسکان در منطقهاي مطلوب نباشد، تمام زحمات مديران براي توسعه گردشگري در آن منطقه به هدر ميرود.
آثري توسعه هتلها و اماکن اقامتي در آذربايجان شرقي را با شتاب و قابل توجه توصيف کرد و گفت: مديريت و خدمات خوب ارائه شده از سوي ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي امروز توانسته احساس امنيت را براي گردشگران ورودي به استان فراهم آورد.
يادآور مي شود، هتل قصر اسکو در هفت طبقه شامل 30 اتاق، پارکينگ، پنت هاوس و رستوران با هزينهاي بالغ بر 14 ميليارد ريال با حضور مشاور عالي و مديرکل حوزه رياست سازمان ميراثفرهنگي کشور، جمعي از مديران استاني، فرماندار شهرستان اسکو، تعدادي از مديران شهرستان و جمعي از افراد مرتبط با صنعت گردشگري آذربايجان شرقي افتتاح شد.
/117
انتهای پیام/